Liderul PMP, Eugen Tomac, a ironizat duminică, pe Facebook, situația ministrului Justiției, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat nemulțumit de Tudorel Toader că anunță de luni bune ordonanțe, dar nu face nimic. Astfel, Tomac a scris că ”CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie (trimitere la pachetele de cocaină găsite pe malul mării, n.r), poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”. De asemenea, liderul PMP a afirmat despre Toader că ”schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT”.

Eugen TomacFoto: Facebook

”Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT

Tudorel schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT.

CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie, poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, a scris Tomac.

Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua așa, anunțând de luni bune ordonanțe, dar fără să facă nimic.

"Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe", a declarat vineri Liviu Dragnea, la Călărași, citat de Mediafax.