Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus liberalilor prezenți la mitingul de sâmbătă, de la Craiova, să folosească ziarul PSD distribuit de poștași pentru aprinsul focului în sobe sau pentru ”a le da peste fund pesediștilor”.

Ludovic OrbanFoto: AGERPRES

”Știu că ați primit acasă un ziar mincinos, care a fost trimis de PSD o dată cu pensia datorită rușinii care conduce Poșta Română și sindicatul din Poșta Română. Folosiți aceste ziare să dați foc în sobe, folosiți aceste ziare acolo unde mergem toți, folosiți aceste ziare pentru a le da peste fund pesediștilor dacă îndrăznesc să vină la voi în localitate”, a spus Ludovic Orban la mitingul PNL de la Craiova, potrivit Mediafax.

El a mai afirmat că ziarul nu conține decât minciuni ”gogonate”. ”Au ajuns să fie atât de nesimțiți încât să spună că până și alocațiile pentru copii au fost majorate de ei, în condițiile în care toți parla PSD și ALDE au votat împotriva amendamentului PNL de creștere a alocațiilor”, a adăugat liderul liberal. La mitingul PNL de la Craiova participă aproximativ 2500 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea.