Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda i-au sfidat pe români organizând nunta în postul Paștelui, menționând că cei care au participat nu sunt nici măcar atei, ci păgâni care nu mai au voie să conducă România, transmite Mediafax.

Nunta Olgutei VasilescuFoto: Facebook

Ludovic Orban a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la întâlnirea regională nord – vest a PNL, că participanții la nunta Liei Olguța Vasilescu cu Claudiu Manda i-au sfidat pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția bisericii și care țin în această perioadă postul Paștelui.

„Am deschis dimineață televizorul și nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paștelui, orice român credincios, care respectă tradiția, care își respectă semenii știe că în postul Paștelui nu se fac nunți. Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie, toți cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus și au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția bisericii și care țin în această perioadă postul Paștelui. Ăștia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România”, a spus Orban.

PNL a organizat, duminică, la Cluj-Napoca întâlnirea regională nord-vest cu peste 6.500 de aleși locali, activul de partid și candidații PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Ișalnița, județul Dolj.