La câteva ore după ce coordonatorul de campanie al PSD, Mircea Drăghici, a declarat că la referendum și euroalegeri vor fi secții separate, Liviu Dragnea îl contrazice și susține că Guvernul nu va da nicio ordonanță în acest sens. ​

Liviu DragneaFoto: Captura video

„Copiii spun lucruri trăsnite (...) Nu am auzit-o pe doamna premier spunând așa ceva și nu se va modifica Legea referendumului prin OUG”, a spus Dragnea.

Șeful PSD s-a lansat într-un atac la adresa lui Klaus Iohannis, spunând că referendumul este „un truc” al președintelui care e „un om speriat, obsedat că partidulețul lui va pierde alegerile europarlamentare, că va pierde prezidențialele și că va începe să dea socoteală pentru casele acelea”.

„Cărui pesedist îi e frică de referendum? Inventează tot felul de prostii – că vrem noi secții diferite de vot. Legea referendumului e foarte clară și alegerile și referendumul se desfășoară în aceleași secții. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de întrebările care o să curgă pe lângă cea pentru referendum”, a spus Dragnea.

Coordonatorul de campanie al PSD, Mircea Drăghici, a declarat joi că „legea nu ne permite decât secții de votare diferite”. Legislația prevede însă contrariul.