Liviu Dragnea a declarat luni că a „înțeles” că președintele Klaus Iohannis vrea să intre la pușcărie „ca să poată să doarmă liniștit”. „Klaus, poate nu intru, nu te cula pe o ureche”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă.

HotNews.roFoto: Hotnews

„O să lupt până la capăt, cu toată coloana mea”, a continuat șeful PSD, făcând referire la cele două hernii care i-au fost diagnostice la sfârșitul săptămânii trecute.

Dragnea a fost întrebat de un ziarist dacă își asumă o pierdere electorală din cauza modului în care a guvernat PSD în problematica justiției.

„Mi-am asumat orice, în mod conștient. Sunt perioade când un partid trebuie să-și asume și costuri electorale”, a replicat Liviu Dragnea.

Acesta a acuzat faptul că, din cauza ciclurilor electorale de 4 ani, partidele aflate la putere au renunțat la o serie de proiecte considerate nepopulare exact pentru a evita costuri electorale, „pentru 2-4 procente în plus”. „Este o chestiune asumată de tot partidul”, a susținut el.

Acesta a ironizat însă o serie de sondaje recente care cotează PSD la un scor similar cu cel al PNL și sub 30%.

„Am văzut și eu sondajele alea. Desenele animate sunt mai interesante decât sondajele alea. Așa era și în 2016”, a mai spus Dragnea.