Zeci de oameni protestează, duminică dimineața, în fața sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană, transmite Mediafax. Liderii PSD au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții. Un bărbat a și intrat în sala de ședințe și i-a huiduit pe cei prezenți. „Ați trădat țara” a strigat acesta, înainte să fie scos cu forța din sală. „Ieși afară, nesimțitule!”, i-a strigat cineva.

Scandal la sedinta PSD de la BrailaFoto: Captura Facebook

Momentul de la minutul 2:10

Un video cu momentul filmat din alt unghi poate fi văzut și aici.

Zeci de protestatari au așteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, transmite Mediafax.

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Un protestatar a reușit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile și a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcția de președinte al PSD Brăila.

„Jos PSD-ul!”, „Ați trădat țara!”, „Combinatul l-ați distrus!” - sunt câteva din strigătele bărbatului. De la microfon, liderul PSD a rugat să fie scos bărbatul din sală.

În timp ce era evacuat cu forța, cineva i-a strigat: ”Ieși afară, nesimțitule!”.

Afară, protestatarii au scandat mesaje precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Pentru șefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose s părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.