Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Snagov, că relația cu Gabriela Firea este „în refacere” și o discuție în următoarea perioadă poate să fie benefică, relatează Mediafax.

Liviu Dragnea si Gabriela FireaFoto: AGERPRES

„Relația este în refacere. Din partea mea e deschidere totală. Dacă eu sau PSD trebuia să facem ceva o să facem, dacă ea trebuia să facă ceva o să facă. Cred că o discuție în perioada următoare nu poate decât să fie utilă", a spus Liviu Dragnea.

Anterior, în timpul discursului susținut în fața organizației de Ilfov, liderul PSD a transmis un mesaj de pace.

"Ne luptăm cu o mașinărie infernală de manipulare, care nici măcar nu e construită în România. Aveți date, cifre, doar să le spuneți. Să uităm supărările și divergențele. Deasupra oricărui orgoliu, supărări, este destinul acestei națuni și forța e dată de oameni și unitatea partidului. Au încercat orice de atâta timp să ne dezbine. Faceți un efort, nu fiți revanșarzi împotriva celor care au fost aici în conducere. Poate și eu am greșit în relația cu Gabi Firea, poate și ea a greșit, dar eu spun că mă interesează ca toți cei care suntem în PSD să le ducem la capăt. Este peste orgoliile noastre. Cei care au urechi să audă, îi aștept cu brațele deschise", a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și Gabriela Firea au ajuns la o relație tensionată la finalul anului trecut, atunci când Firea a și fost catalogată de unii membri ca unul dintre puciștii care vrea să spargă partidul. Cei care au fost alături de ea la acea vreme (Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu) nu se mai află acum în rândurile PSD.