Primarii PSD din Dâmboviţa i-au cerut, vineri, lui Liviu Dragnea să candideze pentru Preşedinţia României, iar liderul social democrat a răspuns că prioritare sunt alegerile europarlamentare, iar apoi să nu mai fie Klaus Iohannis preşedinte încă un mandat, relatează Agerpres.

Liviu DragneaFoto: AGERPRES

„Domnul preşedinte, în numele colegilor mei din Liga Aleşilor Locali vă cerem să candidaţi la Preşedinţia României (...). Dumneavoastră aţi făcut şi aţi muncit pentru români, drept pentru care aveţi încredere în români, candidaţi şi vom câştiga toţi. România va câştiga!”, a spus primarul comunei Şotânga, Constantin Stroie, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PSD Dâmboviţa.

Declaraţia a fost făcută pe scenă, la Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte şi unde Liviu Dragnea a fost prezent.

„PSD are ca obiectiv să câştige alegerile europarlamentare. Al doilea obiectiv: Iohannis să nu mai fie preşedinte”, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti ce le transmite primarilor care i-au cerut să candideze.