După consilier onorific al premierului, secretar la Camera Deputaților, Liei Olguța Vasilescu i s-a mai pregătit un post în PSD. Cel de purtător de cuvânt, spune Liviu Dragnea care precizează că va face această propunere în sedința conducerii partidului.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Cei care mă cunosc șțiu că-mi place să muncesc de dimineața până seara și-mi lipsesc foarte mult șantierele și o să mă vedeți des”, a spus Olguța Vasilescu întrebată dacă va face față atâtor funcții.

PSD a propus-o luni pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de secretar al Camerei Deputaților, funcție din conducerea camerei inferioare care a aparținut lui Mircea Drăghici. Conducerea Camerei Deputaților a luat act de demisia lui Drăghici și a decis ca noua propunere de secretar general să fie votată în plen, în cursul după-amiezii.

Refuzată de Klaus Iohannis ca ministru, Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Ea a precizat că Dăncilă și-a dorit să rămână în echipa guvernamentală și astfel a optat să fie consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală.