Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a propus luni, în ședința de grup a deputaților social-democrați, o idee care i-a "venit azi-noapte" - social-democrații să susțină organizarea unui miting de amploare pentru a prijini controversata secție specială de investigare a magistraților.

Catalin Radulescu, deputat PSDFoto: Agerpres

"Orice om poate să ceară sau să participe la un miting. Eu cred că pe lângă cei 1.000 (...), 30 de comuniști care vin la mitinguri, or fi și câteva de milioane de oameni care nu se duc și, neducându-se la mitinguri, susțin altă idee. (...) Această secție este un deranj foarte mare și îi deranjează pe mulți care au făcut abuzuri și care s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul și să-și piardă statutul de magistrat", a declarat Rădulescu.

El a spus că a vorbit cu foarte mulți judecători și procurori și că în urma acestor discuții i-a venit azi-noapte ideea de organizare a unui miting de susținere pentru existența acestei secții.

"Oamenii care au ieșit aseară în stradă vor să dispară această secție, care să nu mai investigheze nenorociții care au făcut aceste abuzuri în 7 ani de zile. Eu cred că dacă noi vom cere să vină și cealaltă parte din populație care susține existența acestei secții, să arătăm că procurorii și judecătorii care au făcut abuzuri trebuie să răspundă, cred că vor veni foarte mulți oameni", a susținut Rădulescu.