Economia a crescut într-un ritm mult mai mare decât putem dezvolta drumurile, a declarat Liviu Dragnea la Caraș Severin, liderul PSD adăugând că ”vom dezvolta și drumurile, vom face și autostrăzi”.

Liviu DragneaFoto: Captura video

”După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte – nu toate - dintre piedicile și dintre cei puși să pună piedici acestor lucrări. Aceasta este birocrația. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați, care inventează tot felul de piedici sau spun că nu putem face asta pentru că nu avem voie”, a spus Dragnea, adăugând că drumurile nu se fac pentru că ”1-2-3-5 nu vor” așa ceva.

”Este singura țară din lume unde se întâmplă asta. Vrem, avem și bani, în continuare suntem împiedicați. Cu răbdare se scoate fiecare piedică”, a declarat Dragnea, prezent sâmbătă la alegerile pentru şefia PSD Caraş-Severin.

El a susținut că ”milioane de euro intră în fiecare localitate”, lucru ce deranjează dreapta politică și pe președintele Iohannis. ”Ei vor ca în continuare o mare parte dintre români să sufere”, a adăugat liderul PSD.