Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat, marți seară, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, că Liviu Dragnea, de când a ajuns la București, "s-a cam metamorfozat în președintele partidului cu anumite valențe" și că "mai face și el din când în când pe stăpânul partidului".

Marian OprisanFoto: Agerpres

Declarația sa vine după ce în ședința CEx i-a spus lui Liviu Dragnea că nu este „stăpânul partidului”, ci doar președintele, cerând organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formațiunii.

Întrebat la final cum ar descrie relația pe care o are cu președintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: "O relație principială. Instituțională. Liviu Dragnea de când a ajuns la București s-a cam metamorfozat în președintele partidului cu anumite valențe. Mai face și el din când în când pe stăpânul partidului".

El a precizat că ce a avut de zis a zis în interiorul partidului unde a propus restructurarea Guvernului „ca să nu mai treacă prin furcile caudine de la Cotroceni”, însă s-a considerat că varianta premierului e mai rapidă.

Întrebat cine se crede stăpânul partidului, liderul PSD Vrancea a răspuns „unii se cred stăpâni”. El a adăugat că în acest an trebuie făcut un Congres al PSD pentru alegerea noii conduceri, apreciind că se va face, cel mai probabil, la termen.

La insistențele jurnaliștilor, Oprișan a spus despre Dragnea că „mai greșește și el din când în când dar e băiat bun” iar „PSD funcționează foarte bine pentru că suntem un partid viu”