Un nou derapaj al deputatului PSD Nicolae Bacalbașa: Iohannis - "un provocator profesional din afara României" / MCV - "o golănie ordinară" / UE - "stăpânii noștri care ne călăresc"

de MH     HotNews.ro
Luni, 11 februarie 2019, 15:31 Actualitate | Politic


Nicolae Bacalbasa
Foto: cdep.ro
Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa lansează acuzații extrem de grave la adresa președintelui Klaus Iohannis - "un provocator profesional" - , a Germaniei și Uniunii Europene: "Suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc (....) și care au reușit să creeze un aparat de represiune controlat și să ne țină ca pe niște căței ce trebuie subordonați, cu nasul în rahat". Despre cancelarul german Angela Merkel, Bacalbașa a spus că este "Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false", iar despre mutinaționale deputatul PSD a susținut că "exportă profiturile semilegal în paradisuri fiscale, prin inginerii, într-un regim care le garantează privilegiile nelegale și nesimțite". Deputatul PSD a vorbit și despre "un imens mecanism de propagandă, îndoctrinare și sucire a minților și despre distrugerea învățământului din România pentru ca tinerii să poată fi ușor manipulați".

Deputatul PSD a făcut aceste declarații într-un interviu pentru postul local de televiziune TV Galați, întrebat despre al patrulea refuz al președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării.

Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni

Declarațiile lui Bacalbașa:
 • Problema este noi și ei. Președintele Iohannis, pentru mine este «ei». Adică, este în afara României. Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, despre Uniuni, Bismarck, cel care a unificat Germania (...), spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri pe care din motive încă demagogice (...) conduce o structură pe care să fim foarte clari - nu o s-o putem influența niciodată.
 • Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano - Franței și coloniile ei, actuale sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat.
MCV, o golănie ordinară
 • De aici și MCV, care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen, după ce Germania ne-a obligat (...) să dăm sume uriașe pentru așa-zisa securizare a frontierelor. Pe de o parte a fost securizarea frontierelor, pe de altă parte a fost îmbogățirea fără temei a firmelor germane.
 • La ce asistăm în legătură cu acest refuz (al președintelui Iohannis - n.r.) are mai multe aspecte - una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales, care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță.
 • Pentru că dacă disprețuiești românii nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-hitlerist, după care a fost deviat de la acestă orientare prin creșterea nivelului de trai.
Multinaționalele exportă semilegal în paradisuri fiscale, într-un regim care le garantează privilegiile nelegale și nesimțite
 • Unii spun că social-democrații sunt proști că nu reacționează la aceste provocări. (...) Ceea ce își dorește acum Iohannis este să fie judecat, fie să fie scos printr-un referendum, deci să se victimizeze, crezând că aceasta ar fi o formă de a înnebuni o dreaptă extrem de reactivă la mijloace de propagandă în care s-au băgat sume uriașe pompate tot din munca și sudoarea poporului român - aceleași multinaționalele care exportă semilegal în paradisuri fiscale, prin inginerii, toate profiturile și care sunt profund interesate într-un regim care le garantează privilegiile nelegale și nesimțite.
 • Exact flagrant pe banii noștri se întâmplă acum cu acest imens mecanism de propagandă, îndoctrinare și sucire a minților, în special la oamenii tineri cărora s-a avut grijă să li se facă o educație liceală minimă. Distrugerea învățământului din România nu a fost întâmplătoare, a fost ca să poată fi manipulați. Toate aceste provocări trebuie privite ca acte profesioniste de destabilizare a unor structuri care, din fericire, au luciditatea de a nu se lăsa provocate.
Angala Merkel, Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, care controlează toată politica Europei prin fake-uri
 • PSD nu își face niciun fel de iluzie în ceea ce îl privește pe numitul Iohannis.
 • M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”.
 • Nemții nu ne vor ierta niciodată - 23 august a însemnat o catastrofă.
Nicolae Bacalbașa, de profesie medic, este membru PSD din 2001. A fost președinte al Consiliului Județean Galați, iar în 2016 a fost ales deputat de Galați. El s-a remarcat prin mai multe declarații controversate, dar și prin gesturi obscene făcute în plenul Parlamentului.

În august 2018, Bacalbașa spunea că intervenția în forță a jandarmilor la protestul din 10 august da fost "perfect explicabilă din punct de vedere uman" și a făcut o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza. De asemenea, el a mai spus că protestatarii care au depus plângeri la Parchet după violențele din 10 august ar trebui sancționați.
  În mai 2017, Bacalbașa a avut un conflict cu deputatul de Vaslui Corneliu Bichineț (PMP), dar și cu Raluca Turcan (PNL). El i-a spus Ralucăi Turcan că va face fractură dacă "mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene. În semn de protest faţă de declaraţia acestuia, parlamentarii USR au părăsit şedinţa de plen.
   "Colegul meu de la Vaslui... tot Vasluiul... violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. S-au făcut eforturi disperate ca Parlamentul să devină o structură minoră, decredibilizată, înspământată și care să-și țină gura. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”,mai spunea Bacalbaşa de la tribună, în timp ce din sală se auzeau huiduieli.    Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

    6844 vizualizari

    • +44 (52 voturi)    
     mutatie (Luni, 11 februarie 2019, 15:39)

     Cetateanu [utilizator]

     Individul asta ar trebui mutat urgent din parlament direct la Balaceanca. Va ganditi ca dobitocul va face legile???
     • +15 (19 voturi)    
      Soros (Luni, 11 februarie 2019, 16:27)

      florinos [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

      I-a luat Soros mințile
     • +4 (6 voturi)    
      mai bine golan decat activist .. (Luni, 11 februarie 2019, 16:49)

      VaseaV [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

      Prefer sa fiu calarit de europeni decat de activistii din romania. Aia cel putin au limite, voi, activistilor insa nu prea. Ei stiu ca cel ce munceste produce, voi in schimb nu va lasati pana nu-l vedeti pe cel subjugat in genuchi murind !
      • +3 (5 voturi)    
       Iar eu il prefer pe Mazeta (Luni, 11 februarie 2019, 20:13)

       ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui VaseaV

       el cel putin e neechivoc si are un gram de umor. Vine omul seara, dupa o zi de produs taxe si impozite pentru plata dobitocilor din parlament, nu mai are chef de ghicit daca esti cu ei sau impotriva noastra. Adica invers..nu conteaza.
       Il vreau pe Mazetaaaaaa! Sa vina Mazeta!
     • +7 (9 voturi)    
      Bakalbașa (Luni, 11 februarie 2019, 17:07)

      Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

      este neam de traista adica nomad pribegit in Romania .Numele este turcesc si inseamna chiar negustor adica ceea ce este acest individ veros.Negustor politic.Probabil ca este grecoman sau albanez din cei pribegiti sub fanarioti.
      • +3 (3 voturi)    
       ,,Într-o notă semnată pe 13 mai 1986 (Luni, 11 februarie 2019, 21:44)

       Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

       doctorul Nicolae Bacalbaşa le relata securiştilor ce se întâmplă în Camera Medicilor de la Secţia Arşi şi de la Secţia ATI. În preambulul declaraţiei sale, se referă la „discuţii critice sau ostile la adresa sistemului nostru social la Secţia Arşi, Cabinetul Medicilor". La 43 de ani se presupune că avea suficientă maturitate pentru a realiza care sunt consecinţele declaraţiilor sale, că în urma unor asemenea „turnătorii", medicii ostili regimului comunist riscau să fie hărţuiţi de Securitate sau chiar arestaţi. Una dintre victimele lui Bacalbaşa este medicul Constantin Popa, al cărui frate fugise din ţară înainte de 1980. Ulterior, Popa nu a mai reuşit niciodată să meargă în vizită la fratele său. Nota semnată de Bacalbaşa este intitulată „notă explicativă" şi face parte dintr-un dosar de urmărire informativă a Securităţii care îi viza pe medicii din Galaţi."
     • +5 (5 voturi)    
      Atentie, se ia ! (Luni, 11 februarie 2019, 17:18)

      clint [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

      Daca ai dat toata viata cu sapa, te-a durut in c...r de ce se intampla in lume, ai toate sansele sa gandesti ca bulibasa asta.
      E normal sa crezi ca toti strainii iti vor raul daca altceva nu ai vazut. Pana la urma si strainii astia ne vor lasa sa ii uram in pace , cu calul si caruta si wc in curte, caci asta e nivelul nostru de fapt.
     • +6 (6 voturi)    
      are cu capu (Luni, 11 februarie 2019, 18:13)

      madafaca [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

      Da boss da e votat omu, este votat de romani.
      Eu nu inteleg cum naiba pot romanii sa voteze asemenea gunoiae politice....
    • +36 (42 voturi)    
     Comunicat oficial de la Sapoca (Luni, 11 februarie 2019, 15:47)

     Gandila [utilizator]

     Confirmam ca respectivul a fost si este in continuare pacient sub tratament al stabilimentului nostru ! Regretam faptul ca reusit sa sara gardul ! Directiunea
    • +26 (32 voturi)    
     hopa (Luni, 11 februarie 2019, 15:47)

     BillytheGreat [utilizator]

     nea taraie teaca a uitat din nou sa-si ia Thorazinu'. Vezi ca aberezi, da tu jos de pe ce ai mai prost tichia de staniol si du-te si te culca.
    • +13 (23 voturi)    
     asta in timp ce (Luni, 11 februarie 2019, 15:47)

     Kosmos [utilizator]

     Ue e condusa de PSD Romania -
    • +26 (28 voturi)    
     PSD trăiește intr-o realitate paralelă, (Luni, 11 februarie 2019, 15:49)

     Con_stan_tin [utilizator]

     liber de orice constrângeri.
    • +31 (37 voturi)    
     Un idiot. (Luni, 11 februarie 2019, 15:50)

     Cuca [utilizator]

     Nu se mai poate spune altceva despre el.

     Rusine noua ca un astfel de pitecantrop a fost ales (chiar daca "pe liste").
    • -21 (29 voturi)    
     intrebari (Luni, 11 februarie 2019, 15:58)

     vodatepes [utilizator]

     intrebari: Nu tot ce spune parlamentarul nostru are si sustinere in fapte dar totusi sunt niste intrebari simple de pus:Cand Rusia a invadat teritoriul Ucrainei parca s-a hotarit la nivelul UE sa existe un embargou economic pentru Rusia? Daca da atunci cum Germania care face aprte din UE are relatii economice cu Rusia? Noi parca am interzis sulvolul unor avioane rusesti care aveau la bord personalitati politice din Rusia. Germania ce face? Semneza contracte economice grase cu Rusia? La noi parca un judecator al Curti Consitutionale a fost acuzat ca a incalcat embargoul cu Rusia si a fost trimis in judecata? E vb de judecatorul Toni Grebla. Germania e in UE? Din ce in ce mai mult perioada semana cu perioada cand Hitler si Stalin au semnat un tratat de neagresiune si au distrus Europa. Oare cetetanul simplu din Romania cand vede si aude toate acestea se intreaba : De ce avem embargou cu Rusia atat timp cat Germania il incalca? Pe undeva are dreptate si parlamentarul nostru.
    • +14 (24 voturi)    
     Cur-de-ceaun asta da lectii de Romanism?! (Luni, 11 februarie 2019, 16:00)

     Habermas [utilizator]

     "Vezi colo pe uriciunea fara suflet, fara cuget,
     Cu privirea-mparosata si la falci umflat si buget,
     Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri,
     La tovarasii sai spune veninoasele-i nimicuri;
     Toti pe buze-având virtute, iar în ei moneda calpa,
     Chintesenta de mizerii de la crestet pâna-n talpa.
     Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca,
     Îsi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca…
     Dintr-acestia tara noastra îsi alege astazi solii!
     Oameni vrednici ca sa saza în zidirea sfintei Golii,
     În camesi cu mâneci lunge si pe capete scufie,
     Ne fac legi si ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
     Patriotii! Virtuosii, ctitori de asezaminte,
     Unde spumega desfrâul în miscari si în cuvinte,
     Cu evlavie de vulpe, ca în strane, sed pe locuri
     Si aplauda frenetic schime, cântece si jocuri…
     ...
     Tot ce-n tarile vecine e smintit si stârpitura,
     Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natura,
     Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,
     Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
     Încât fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
     Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!

     Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
     I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!
     Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi
     Nici rusine n-au sa ieie în smintitele lor guri
     Gloria neamului nostru spre-a o face de ocara,
     Îndraznesc ca sa rosteasca pân’ si numele tau… tara!"

     (Mihai Eminescu)
     • +1 (3 voturi)    
      Aici faci o greseala. (Luni, 11 februarie 2019, 22:10)

      Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui Habermas

      Bacalbasa nu pretinde ca e etnic roman. Bacalbasa e turc anatolian, si dupa nume de familie si dupa mod de comportare.
      Scrisoarea a-III-a a lui Eminescu se refera mai ales la cei ce se pretind etnci romani.
      De altfel Eminescu nici nu pomeneste de turci, destul de prezenti in Vechiul Regat (in general turcii niciodata nu pretindeau ca sunt romani). Eminescu se refera in special la greci (Tariceanu) si bulgari (Iliescu) :

      ,,..........Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire
      Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
      Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
      Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!
      Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
      Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
      Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,

      Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
      Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
      Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
      Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
      Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii! "
    • +19 (25 voturi)    
     o rime de pe vremuri (Luni, 11 februarie 2019, 16:03)

     val111 [utilizator]

     Ba cal, ba sa,
     Tot magar sadea.
    • +17 (23 voturi)    
     Dupa fata (Luni, 11 februarie 2019, 16:03)

     2016 [utilizator]

     se vede ca saracul traieste intr-o lume paralela! Nu ar fi o surpriza sa-i detecteze cocaina, heroina sau alte halucinogene in sange! Sau doar lipsa de educatie sa fie cauza, in ciuda faptului ca este doctor.
    • +13 (19 voturi)    
     de ce se se face podul la Brăila (Luni, 11 februarie 2019, 16:06)

     clencix [utilizator]

     Fiecare poate avea o părere, dar să se mai și potrivească pe realitate, măcar ici și colo, nu nicăieri și deloc. Teoria constipației, pardon, a conspirației universului împotriva bulibașismului - pardon, a cacalbașismelor, pardon, a bacalbașismelor. Păcat de numele propriu care a făcut pe vremuri cinste spiritului romanesc.
    • +19 (23 voturi)    
     Comment sters de user (Luni, 11 februarie 2019, 16:13)

     Fapte [anonim]

     • +4 (4 voturi)    
      amalgam (Luni, 11 februarie 2019, 17:06)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Fapte

      Omul nu e numai politician ci si prof universitar la medicina in Galati! Normal ca prostimea l-a ales pe domnu' profesor. Acum spune-i lui nea Gheorghe care l-a votat pe asta ca de fapt e un impostor si ca trebuia sa voteze soferul de camion ca macar ala e stapan pe meseria lui si si-a castigat job-ul corect. Problema e mult mai profunda si grava: coruptia generalizata. Oamenii si-au pierdut reperele: degeaba vine unul cu meserie si diploma pe bune de la USR sau PLUS sau de oriunde si spune oamenilor ca el este mai de calitate decat nea bulibasa asta, cine sa-l creada?
      De asta mi-e teama: de pierderea reperelor in societate, de amalgam intre o diploma, un titlu si adevaratele competente. Asa a ajuns psd-ul la putere.
    • +15 (19 voturi)    
     pseudo profesorul bacalbasa (Luni, 11 februarie 2019, 16:19)

     T-Ora [utilizator]

     Bacalbasa e unul din nenumaratii universitari de paie care au profitat de infiintarea politica a unei facultati de medicina. Aici e vorba de facultatea de medicina din Galati ( nici nu stiam ca exista, dar daca e una la Arad de ec nu ar fi si la Galati). Bacalbasa si alti politicieni au ajuns profesori universitari cu articole"stiintifice" publicate in "Revista Romana de Stomatologie", desi el nu are nici o treaba cu stomatologia.
     Lucrarea geniala a lui Bacalbasa se numeste " “Fiziologia determinată de scaunul din cabinetul stomatologic”.
     El cica ar fi urgentist si am citit ca ar preda trei discipline, Patologie Generală, Fiziopatologie şi Urologie!
     Pe urma ne miram si ne indignam patriotic ca un italian cu 8 clase este luat ca medic cu "conversatie academica de varf" de catre 'specialistii" nostri. Bine ca n-a dat italianul cu 8 clase de Bacalbasa ca sigur asta din urma il propunea "doctor honoris causa" al Univ. din Galati.
     • +2 (4 voturi)    
      fizioscatologia (Luni, 11 februarie 2019, 17:07)

      Antenistontel [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

      de practicat, practica fizioscatologia!
    • +14 (18 voturi)    
     bine ar fi, daca ar fi (Luni, 11 februarie 2019, 16:27)

     levierul [utilizator]

     Din pacate nu UE ne stapaneste, cu ciuma rosie, in frunte cu Dragnea.
     Noi , poporul ne uitam dupa UE cum ne uitam dupa americani sa ne scape de comunism. Asa vrem sa ne scape UE de voi.
    • +10 (14 voturi)    
     Deh! (Luni, 11 februarie 2019, 16:38)

     iaurtica [utilizator]

     Numai oameni grav bolnavi la conducerea ţării! Adică unul ca ăsta face legi în România? CNCD-ul are ceva de zis? Dar pshiatrii?
    • +1 (1 vot)    
     Batran bolnav si trist (Luni, 11 februarie 2019, 16:50)

     JeanCrote [utilizator]

     Plictisit pana si el de Antena 3 s-a hotarat sa schimbe canalul si a nimerit pe History unde a fost captivat de un frumos documentar cu nazisti. Cu o intelegere precare a faptelor relatate si cu o imensa lipsa de educatie istorica primara a venit la TV si precum un infantil povesteste ceea ce a vazut el acolo cu cuvintele lui. Pe sarmanul asta nici la Duck TV pe post de Grinch nu ar trebui sa il vedem, dar e bine sa atragem atentia asupra prostiei poluare ieftine
    • +2 (2 voturi)    
     Comment sters de user (Luni, 11 februarie 2019, 16:56)

     gorky.park [anonim]

    • +4 (4 voturi)    
     pretinde ca e intelectual (Luni, 11 februarie 2019, 17:04)

     Antenistontel [utilizator]

     dar ii lipseste intelectul!
    • +1 (1 vot)    
     Bacalbasa impostor (Luni, 11 februarie 2019, 17:09)

     Dizidentul [utilizator]

     a fost ales sa apere interesele poporului roman poate cineva sa dea un exemplu cind acest impostor a facut o propunere de a ajuta si usura viata poporului?
     Trebuie sa fie foarte mindru ca apara interesele lui Dodon si ale lui Putin in Romania,niciun serviciu din Romania nu se sezizeaza ce interese apara acest oportunist?
    • +3 (3 voturi)    
     ce mizerii de oameni (Luni, 11 februarie 2019, 17:15)

     Antenistontel [utilizator]

     au votat un astfel de specimen!
    • +3 (3 voturi)    
     pp (Luni, 11 februarie 2019, 18:43)

     ------ [utilizator]

     Figura de taliban,ce poti astepta de la bb.
    • +1 (1 vot)    
     Comentariu sters de utilizator (Luni, 11 februarie 2019, 21:47)

     [anonim]

    • +3 (3 voturi)    
     ca sa vezi !!!! (Luni, 11 februarie 2019, 21:59)

     asada [utilizator]

     Si se zice ca acest magraon de un lichelism iesit din comun ar fi medic !!!!
    • +1 (1 vot)    
     Sunteți sigur ca este doctor? (Marţi, 12 februarie 2019, 2:42)

     Observatory [utilizator]

     Precis nu este Italian.....dar are fata de escroc și ceva din măcelar ....priviți cu atentie...


    Abonare la comentarii cu RSS
    Întâlniri on-line | #deladistanță

    Top 10 articole cele mai ...    Hotnews
    Agenţii de ştiri

    Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.    powered by
    developed by