Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri seară, la ieșirea de la discuțiile cu primarii pe tema bugetului, la sediul Asociației Municipiilor. Dragnea s-a oprit pentru a da declarații jurnaliștilor, dar a fost bruiat de un grup de protestatari, care i-au stigat „Să vă fie rușine!” sau „La pușcărie!”. La un moment dat, liderul PSD a replicat nervos: „La pușcărie să mergi tu, măi securilă!”.

Foto:

Încă dinainte de a răspunde întrebărilor reporterilor, Dragnea s-a arătat deranjat de huiduielile protestatarilor, strigând către unul dintre ei: „Un securist. Securilă!”.

În timp ce șeful PSD dadea declarații, protestatarii au continuat să-i strige: „Câți bani ați furat?”, „Să vă fie rușine!”, „La pușcărie!”.

Vizibil iritat, Dragnea i-a replicat: „La pușcărie să mergi tu, măi securilă! Direct!”

Pe de altă parte, întrebat dacă va mai avea negocieri cu ALDE și UDMR în această seară, Dragnea le-a reproșat jurnaliștilor că habar nu au ce se întâmplă la discuții și vor doar să facă „breaking news”.

„Cu ALDE nu am avut negocieri sau cu UDMR. Nu mi-au plăcut foarte mult observațiile voastre. Habar nu aveți ce se întâmplă la acele discuții și spuneți tensiuni peste tensiuni ca să faceți breaking news. Nu. Am stat și am lucrat împreună”, a spus liderul PSD.