Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost numit chestor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Catalin RadulescuFoto: Agerpres

Această schimbare vine după ce funcția de secretar a lui Georgian Pop, care a plecat la partidul lui Victor Ponta, s-a transformat în cea de chestor.

Cătălin Rădulescu este condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție, mai exact pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

A fost ales deputat PSD de Argeș de pe poziția a cincea din lista de candidați social-democrați. Rădulescu a fost și suspendat din PSD după ce a făcut mai multe declarații controversate față de protestatarii din Piața Victoriei.

Este cunoscut și după porecla "mitralieră" în urma scandalului în care poliția i-a anulat permisul de portarmă și procurorii au pornit anchetă pentru că acesta deținea acasă o mitraliera AKM despre care a zis că ar folosi-o din nou să apere țara.

Înainte de această poreclă, Rădulescu mai fusese apelat în presă drept "deputatul în chiloți" pentru că ar fi ținta frecventă a ironiilor jurnaliștilor din Argeș după ce pe Facebook ar fi început sa circule fotografii, de pe contul personal al deputatului, în care acesta pozează în chiloți.