Primarul Capitalei Gabriela Firea îl acuză de manipulare pe liderul PSD Liviu Dragnea în ceea ce privește proiectul de buget și spune că acesta a tăiat 25% din banii Bucureștiului. Firea îi avertizează pe funcționarii care execută comenzile liderului PSD că vor răspunde personal, chiar și pentru abuz în serviciu.

Gabriela FireaFoto: PMB

Edilul îl provoacă pe Dragnea la o dezbatere publică privind proiectul de buget, cu cifrele pe masă, în care să explice haosul creat și spune că acesta nu trebuie să se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița!

”Îl invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele și dovezile pe față, la orice televiziune dorește, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) și spune senin că bucureștenii nu vor fi afectați, pentru că a suplimentat repartiția de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu știe că Primăria Capitalei și cele 6 primarii de sector au prin lege atribuțîi diferite și, deci, facturi de plătit diferite. Primăria Capitalei plătește pentru toți locuitorii din București : subvenția și investițiile pentru transportul public în comun, subvenția și investițiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinantare,dotările și funcționarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roșie, marile lucrări de infrastructură : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.”, a scris ea pe Facebook.

Primarul mai spune că Dragnea dorește să se răzbune pentru conflictul politic pe care l-au avut.

”Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv: să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează țară și distruge echipa politică. (...) Funcționarii și demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă Dl Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar și pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut și în cazul OUG 13 pusă la cale de el: când a văzut că reacțiile sunt negative, a dat vină pe cei mici. Că un adevărat bărbat de stat!”, a mai scris ea.