Liviu Dragnea a cerut duminică Guvernului să reanalizeze sumele „importante” care sunt alocate serviciilor secrete în proiectul de buget pentru anul 2019 și a avertizat la finalul ședinței conducerii PSD că, dacă acest lucru nu se va realiza la nivelul Executivului, se va face la nivelul Parlamentului, la dezbaterea proiectului.

Liviu DragneaFoto: Hotnews

Șeful PSD a afirmat că „sume importante de aici pot fi alocate serviciilor de sănătate” și a citat ca exemple un program național de acordare gratuită de vitamina D pentru copii - care este „tot un program de siguranță națională” - sau programe pentru diabetici.

„Doamna premier a spus că va analiza”, a precizat el.

„Dacă pot face această modificare în Guvern, dacă nu eu sigur o voi face la Parlament”, a amenințat Liviu Dragnea.

După ședința conducerii PSD, Liviu Dragnea s-a dus la Senat, la grupul parlamentar al social-democraților, iar la ora 16 are o programată întâlnire cu deputații, urmată de declarații de presă.

În urmă cu mai puțin de zece zile, Liviu Dragnea a postat pe Facebook, după un concediu prelungit, o fotografie în care apărea la o masă cu Darius Vâlcov, Călin Popescu Tăriceanu, Eugen Teodorovici, Daniel Chițoiu și Niculae Bădălău, având în față mai multe hârtii. "Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine", scria Dragnea.