Cristian Mihai Dide, protestatarul care intră des în conflict cu Jandarmeria, a amplasat duminică, în Piața Victoriei din Capitală, o pancartă în mijlocul unui morman de zăpadă, pe care era proiectat un mesaj împotriva primarului Gabriela Firea, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristian Mihai Dide a așezat, în mijlocul unui morman de zăpadă din Piața Victoriei, o pancartă pe care a proiectat un mesaj împotriva Gabrielei Firea: „Aici e PSD Firea”.

„Incompetența, nepăsarea, lipsa de respect pentru cetățenii care le plătesc salariile se poate observa cu ușurință în fața Guvernului! Ca toată lumea să înțeleagă, Cristian-Mihai Dide a fabricat o pancartă mare, luminoasă, pe care a așezat-o pe muntele de zapadă murdară din Piața Victoriei. E un tablou trist, care evidențiează mizeria PSD în frunte cu primărița Firea! Data viitoare, mergi la vot și nu mai lăsa PSD-ul să își bată joc de banii tăi!”, se arată pe pagina de Facebook a „Asociației Evoluție în Instituție”, a lui Cristian Mihai Dide, unde explică gestul.

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria și este amendat de oamenii legii, și-a depus dosarul de angajare la această instituție. Dide spune că vrea să prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

„Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat și îngrijitor animale grajd. (...) Pur și simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni și care sunt procedurile și criteriile de angajare în această instituție”, a declarat săptămâna aceasta, pentru MEDIAFAX, Mihai Dide.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar și de gardul Guvernului - s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori.

Ultima acțiune a lui Dide a avut loc zilele trecute, la Ministerul Justitției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de prostest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.