Fiul primarului PSD-ist al orașului Roșiorii de Vede (județul Teleorman), Iulian Cîrciumaru, s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloș, declarând că până acum nu a împăcat convingerile sale politice cu cele ale tatălui său, informează Mediafax. Valerică Cîrciumaru, tatăl lui Iulian, este primar ales pe listele PSD Teleorman în orașul Roșiorii de Vede din Teleorman.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcționează nu doar pentru electorat, dar și pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem weekenduri și concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinții mei sunt și bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele și planurile mele și ale surorii mele, samd. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic.", a declarat pentru MEDIAFAX Iulian Cîrciumaru.

Întrebat de ce a ales partidul lui Dacian Cioloș, Iulian Cîrciumaru a spus că se simte legat de valorile oamenilor din partid și a perceput o deschidere asumată către antreprenoriat și mediul de afaceri românesc. Valerică Cîrciumaru nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.