Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că, în traducere liberă, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, acuză Guvernul Dăncilă de incompetență și analfabetism funcțional și confirmă că liderii europeni nu mai au niciun fel de încredere în cei care s-au cocoțat în fruntea țării.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, Eugen Tomac spune că ultimul semnal de alarmă vine de la președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care afirmă că Guvernul de la Bucureşti încă nu a înţeles deplin ce înseamnă prezidarea ţărilor Uniunii Europene.

"În traducere liberă, el acuză Executivul de incompetență și analfabetism funcțional și confirmă faptul că liderii europeni nu mai au niciun fel de încredere în cei care s-au cocoțat în fruntea țării. E momentul ca fiecare dintre noi să conștientizeze cât de important este să mergem la vot și să alegem ca valorile europene să ne ghideze în continuare", afirmă liderul PMP.

În contextul în care România se pregăteşte să preia preşedinţia semestrială a UE de la 1 ianuarie, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune că se îndoieşte că guvernul de la Bucureşti înţelege pe deplin ce înseamnă să conducă blocul comunitar timp de şase luni.