Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae a declarat, joi, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că aceasta este "o inepție", adăugând, legat de problema recursului compensatoriu: "corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze această moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a încerca să răstoarne Guvernul, dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Șerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost inițiat de Guvernul Cioloș, iar "corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift."

"O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolaş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe (Raluca) Prună. Ca să ştiţi care este adevărul pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează", a spus Nicolae.