PSD Cluj a depus, joi, o plângere la Poliție reclamând faptul că persoane necunoscute au dat foc scărilor care duc spre sediul filialei județene din Cluj-Napoca și la anexele sediului, fiind vorba despre ”anarhism curat”, potrivit liderului organizației, transmite corespondentul Mediafax.

Scari arse la PSD ClujFoto: Facebook / Gabriel Horia Nasra

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, joi că în alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.

”La începutul anului, un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După un an, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară, dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările spre sediul PSD Cluj şi la anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste. Am depus plângere la Poliție”, a spus Nasra.

În februarie 2018, pereții și ușa sediului PSD Cluj au fost stropite cu benzină și incendiate, autorul fiind prins, ulterior, de polițiști, și identificat ca fiind un protestatar nemulțumit de politica partidului.