Deputatul Cătălin Nechifor, fost membru al PSD, în prezent membru al partidului condus de Victor Ponta, susține că banii alocați de Cabinetul Dăncilă prin Hotărârea de Guvern nr. 977 adoptată pe 13 decembrie creionează „noua hartă de putere în PSD”. Adică, actul normativ indică liderii locali care se află în acest moment în grațiile lui Liviu Dragnea, respectiv pe cei care au ieșit.

Foto:

„Guvernul a publicat vineri noua hartă de putere în PSD, prin Hotărârea de Guvern 977, prin care se alocă bani pentru finanțarea cheltuielor curente și de capital în anumite localități din județele patriei. Sumele provin din Fondul de Rezervă al Guvernului, prin grija prim-ministrului”, scrie deputatul pe contul său de Facebook.

Acesta precizează că nu au fost publicate criteriile în baza cărora s-a făcut repartizarea banilor și că, din suma totală de 262,67 milioane lei, singurul sector al Capitalei care a primit ceva este sectorul 4 (administrat de Daniel Băluță, care s-a plasat, în ultimele luni, de partea lui Liviu Dragnea, în conflictul din PSD - n.r.). Sectorul 4 a primit 38,9 milioane lei.

CITEȘTE CONTINUAREA PE DIGI24