Deputatul Victor Ponta susține că toți parlamentarii PSD se jeluiesc la el tot timpul pentru ”relele” pe care le face Liviu Dragnea. În context, el a adăugat că a devenit Zidul Plângerii pentru aleșii fostului său partid și că, în perioada următoare, va continua discuțiile cu aceștia și cu alți deputați de la ALDE în vederea cooptării lor în Pro România.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Noi o să discutăm şi cu alţi parlamentari, alţi deputaţi - PSD, ALDE sau din alte partide - dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică, atunci o să vă anunţăm, când avem noutăţi. O să avem noutăţi, până la sfârşitul anului, dar în acelaşi timp nu înseamnă că o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, pentru că nu asta ne-am propus”, a spus Ponta, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

El a insistat că aleșii PSD sunt nemulțumiți de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul.”Sigur că discut tot timpul (cu parlamentari PSD, n.r.). Se jeluiesc la mine, toţi. Ce rău le este, ce groaznic, ce îi chinuie Dragnea şi eu sunt Zidul Plângerii pentru toţi PSD-iştii din Parlament. La mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul. (...) Şi de la Senat, şi de la Cameră (există parlamentari PSD care se plâng. n.r.)", a declarat liderul Pro România.