Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că a avut o discuție cu vicepremierul Paul Stănescu, căruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus că nu vrea să-și dea demisia.

DancilaFoto: Guvernul Romaniei

Dăncilă a precizat că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis pe acest subiect. Premierul a spus că a manifestat deschidere de câte ori șeful statului a vrut să discute cu ea.

La rândul său, Liviu Dragnea a spus că demisia lui Paul Stănescu „e problema lui, nu mă interesează”. „Nu mai vreau să comentez acest subiect, îl faceti mult prea important față de cât este”, a precizat el.

În privința lui Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, dar pentru care Iohannis nu a semnat decretul de revocare, Dragnea a spus că e normal ca acesta să-și continue activitatea. „Omul și-a dat demisia, dar, nefiind decret de revocare, e în continuare ministru și nu e un om iresponsabil, deci își continua activitatea. Nu poate fi ministerul blocat. Ceea ce face domnul Șova face foarte bine”, a spus șeful PSD.