"Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD", a răspuns Liviu Dragnea, ironic, întrebat dacă Lia Olguța Vasilescu nu reprezintă un pericol pentru el ca preşedinte al partidului.

Liviu Dragnea si Gabriela FireaFoto: AGERPRES

Întrebat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, dacă Lia Olguţa Vasilescu, prin propunerea pentru portofoliul de la Dezvoltare, va reprezenta un pericol pentru el în PSD, Dragnea a răspus ironic: "Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD".

El a susținut apoi că Vasilescu nu este un pericol pentru el, dar reprezintă un pericol "cei care sunt în diverse funcţii, instituţii şi care împreună au făcut o organizaţie subterană".

"Nu reprezintă niciun pericol pentru mine (Olgu'a Vasilescu - n.r). Pentru mine, ca preşedinte al partidului, reprezintă un pericol cei care sunt în diverse funcţii, instituţii şi care împreună au făcut o organizaţie subterană şi cu care ne batem în continuare. În interiorul partidului nu există pericol pentru mine pentru că încă nu am ajuns la bătăi", a adăugat Liviu Dragnea.