Victor Ponta spune că noua formulă guvernamentală decisă în cadrul remanierii bate toate recordurile în ceea ce privește incompetența, fiind o combinație între lipsa de profesionalism și de coloana vertebrală și afaceri necurate cu bani publici. Pe de altă parte, comentând schimbările la nivelul conducerii partidului, fostul lider PSD se întreabă dacă a mai rămas vreun pesedist în funcție, majoritatea fiind oameni din PRM sau PD. ”Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD, doar așa a reușit să îl distrugă din interior", a mai susținut deputatul.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Poate există un Guvern format din oameni mai incompetenți și mai puțin pregătiți profesional decât Guvernul “Dancila 1”? Da -Guvernul “Dancila” 2 / noii veniți bat toate recordurile - cu un matematician la Cultură, cu Olguța să facă autostrăzi, cu un băiat de la sport care să gestioneze pensiile și programele sociale, cu Nae Bădălău șeful economiei Europei în Semestrul 1 din 2019, cu Alex Petrescu și Ilan Laufer care nu au fost buni pentru funcția de ministru și dați afară din guvern anul trecut că să fie “reevaluati” azi, cu un vicepremier care tocmai nu a luat decât un singur vot in Parlament pentru funcția de Președinte ASF , cu Minstrul Afacerilor Europene gonit din funcție cu o luna înainte să preluăm președinția Consiliului UE ..... e și de plâns și de ras”, a scris Ponta pe Facebook.

O mențiune specială este rezervată senatorului PSD Gabriel Leș, propunerea pentru MapN, fostul premier susținând că miza este licitația pentru achiziția de corvete.

”Domnul Gabriel Les a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul “Cioloș” și a întocmit Hotărârea de Guvern pentru achiziția unor corvete de la DAMEN Olanda cu preț dublu - a devenit ministru în Guvernul Grindeanu și schimbat imediat din funcție pentru că nu a făcut licitație pentru acele achiziții / redevine Ministru în condițiile în care săptămâna viitoare trebuie să se anunțe câștigătorul licitație pentru achiziția de corvete - la care participant este ...... DAMEN Olanda,” a mai susținut deputatul.

Referitor la schimbările din conducerea PSD și sancțiunile impuse de Dragnea, Ponta a comentat că nu mai există niciun pesedist la vârful partidului. ”Cu Dragnea președintele Partidului de la PD, cu Darius Valcov consilier ( Premier în fapt) de la PDL, cu Codrin secretarul general de la PRM , cu Gabriel Mutu șeful celei mai mari organizații cea de la București de la PDL, Ministrul Transporturilor Olguța de la PRM ..... Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD - doar așa a reușit să îl distrugă din interior ”, a conchis el.