Liviu Dragnea dă dovadă de lașitate pentru că nu face cea mai importantă schimbare din guvern - înlocuirea premierului Viorica Dăncilă- care ar fi permis o nouă șansă pentru România, spune fostul președinte Traian Băsescu.

Traian BasescuFoto: Agerpres

”Dar Viorica Vasilica? Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală. Din păcate nu face, din laşitate, cea mai important schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România : DĂNCILĂ”, a scris el, pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD decide luni remanierea mai multor miniștri.

Printre miniștrii noi care vor intra în guvern figurează, potrivit unor surse citate de Mediafax: Lia Olguța Vasilescu - la ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova, sau Mircea Drăghici (trezorier PSD), Marius Budai (deputat, Comisie finanțe-bănci) - la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu, Gabriel Leș (a mai fost ministru al Apărării) - la Apărare, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat, Niculae Bădălău - Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă, Ilan Laufer - Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu, Alexandru Petrescu - la ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocar.