Liviu Dragnea răspunde ironic la acuzațiile Gabrielei Firea care i-a cerut să aibă bărbăția să recunoască că a discutat cu primarii de sectoare despre o ordonanță care să rupă Bucureștiul. „Cât despre bărbăție, am destulă bărbăție. Să stea liniștită”, a spus șeful PSD.

Liviu Dragnea si Gabriela FireaFoto: AGERPRES

Dragnea a răspuns la fel, ironic, când a fost întrebat dacă Gabriela Firea va fi exclusă din PSD. „Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om?!”, a spus el.

Gabriela Firea l-a atacat din nou, luni seară, pe Liviu Dragnea, acuzându-l de „abuz de putere” și că are o „minte care nu mai are legătură cu realitatea” dacă a discutat cu primarii de sectoare despre transformarea acestora în orașe, prin ordonanță de guvern.

Comentând că s-ar fi așteptat ca șeful PSD să aibă „mai multă bărbăție” și să recunoască întâlnirea pe care a avut-o cu primarii de sectoare, Firea i-a dat „un sfat” lui Dragnea: să-și testeze intențiile la un referendum.

„Îi transmit un sfat domnului Dragnea, când se iau măsuri foarte dure, populația trebuie consultată. Bucureștenii să participe și să-i spună dlui Dragnea la un referendum, dacă sunt de acord să se împartă banii, patrimoniul (...) A veni într-o întâlnire cu câțiva domni, fără primarul general, consider că e un abuz de putere”, a spus Firea, adăugând că „numai o minte care nu mai are legătura cu realitatea poate veni cu o astfel de soluție”.