Liviu Dragnea susține că habar nu are despre notificarea trimisă RISE Project de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, care îi cere divulgarea surselor în cazul anchetei #TeleormanLeaks, liderul PSD spunând, ironic, că îi place de cei de la Rise "și când sunt penibili".

Dragnea cu valizele la CExFoto: Hotnews

Dragnea a fost întrebat ce implicare are în trimiterea notificării către Rise Project, răspunzând ironic: "Ce-mi place această întrebare".

El a susținut că habar nu are despre notificarea trimisă RISE Project.

"Le-am spus celor de la Rise Project, m-au întrebat când îmi place de ei. Îmi place de ei și când sunt penibili. Habar nu am despre demersul acestei instituții (n.r.) Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, iar în aceste conditii nu am ce să comentez", a adăugat Dragnea.

Publicația de investigații RISE Project a anunțat joi că a primit o notificare de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în care i se solicită divulgarea surselor în cazul anchetei #TeleormanLeaks. Potrivit celor de la RISE Project, instituția îi „amenință cu penalități de 20 de milioane de euro în caz că nu furnizăm acces la sistemele noastre informatice”.

"Gruparea “Dragnea” încearcă să intimideze RISE Project invocând legislația europeană, după ce ei înșiși au fost acuzați că ar fi furat bani europeni", au scris jurnaliștii de la RISE Project.