Mai mulți lideri PSD și PNL au participat marți seară la petrecerea șefului SIE, Gabriel Vlase. Printre cei prezenți s-au numărat și liderii PSD Brăila și Buzău, Mihai Tudose, respectiv Marcel Ciolacu. Cei doi au declarat la Parlament că sunt prieteni vechi cu șeful SIE și că invitația fost fost lansată în urmă cu o săptămână. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews.ro că liderul PSD Liviu Dragnea și apropiații acestuia au participat, marți seară, la o altă petrecere organizată de liderul de grup al PSD de la Cameră, Daniel Suciu.

Foto:

"A fost o petrecere de ziua domnului Vlase, de sfântul Mihail și Gavril. Am fot invitat. Nu s-a discutat politică, a fost o petrecere privată. Domnul Vlase a făcut invitația acum o săptămână", a declarat Ciolacu, la Parlament.

Și Mihai Tudose a recunoscut că a participat la petrecerea șefului SIE. "Suntem prieteni vechi și a fost o petrecere privată", a spus Tudose.

Informația apare în contextul în care cei doi lideri și-au exprimat public nemulțumirea față de excluderile din PSD. De asemenea, cei doi sunt cunoscuți ca oponenți ai lui Liviu Dragnea în partid.

Surse politice au declarat pentru Hotnews.ro că la petrecere ar fi participat și liberali și foști social-democrați, printre aceștia numărîndu-se și senatorul PNL Alina Gorghiu, dar și fostul lider PSD, Victor Ponta.

Tot marți seara a avut loc o altă petrecere, mai exact, petrecerea liderului grupului parlamentar PSD, Daniel Suciu, care s-a desfășurat la un restaurant din Floreasca. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews.ro că la petrecere au participat și Liviu Dragnea și apropiații acestuia.

De remarcat este că în ultima perioadă au avut loc o serie de petreceri susținute de liderii PSD, cu ocazia zilei Sf Mihail și Gavril. Liderul PSD Brăila, Mihai Tudose, și-a sărbătorit ziua de nume, în weekend, cu o zi înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.