Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a evitat din nou, marți, să răspundă întrebărilor insistente ale jurnaliștilor privind o evantuală Ordonanță de Urgență pentru aministie și grațiere, el afirmând că va răspunde "la momentul potrivit". De asemenea, întrebat dacă PSD i-a cerut vreodată Ordonanță pe aministie și grațiere, Toader le-a spus jurnaliștilor să nu mai personalizeze întrebările.

HotNews.roFoto: Hotnews

Toader a fost întrebat de jurnaliști, la finalul întâlnirii de la Parlament cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă va da o Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere, el evitând să răspundă.

"Vă dați seama ce mare informație vă dau eu acum dacă vă voi spune da sau nu. Nu cred că vă puteți văita că nu am avut reacții publice, dar toate la vremea lor. Niciodată nu v-am spus că la primăvară nu știu ce o să fac. Nu o să fiți de acord, dat toate la timpul lor. Vă voi răspunde la momentul potrivit", le-a spus Toader jurnaliștilor, întrebat despre nemulțumirile unor membri PSD legate de refuzul său de a da o ordonanță pe aministie și grațiere.

Întrebat, de asemenea, dacă PSD i-a cerut OUG pe aministie și grațiere, ministrul Justiției a evitat din nou un răspuns: "Nu mai personalizați întrebările! Vă voi raspunde la momentul potrivit".

Ministrul Justiției a evitat să răspundă și dacă crede că va fi remaniat, afirmând că "orice ministru e remaniabil". "Niciun ministru nu e bătut în cuie, niciun ministru nu e de neschimbat. Pe cale de consecinţă, orice ministru e remaniabil. Adică, eu cel puţin aşa ştiu din teorie şi cred că aşa e şi în practică. Orice ministru la un moment dat poate fi remaniat. Nu ştiu dacă Guvernul în ansamblul său poate fi schimbat", a adăugat ministrul Justiției.