Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că toate eforturile de ani de zile pentru integrarea în Uniunea Europeană par să fie anulate prin măsurile iresponsabile ale unei guvernări venale, iar catastrofa PSD s-a extins chiar în propriul partid, unde orice voce exprimată pe contrasens este eliminată din start.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un mesaj postat marți pe Facebook și intitulat "Să oprim experimentele PSD", Tomac spune că toate eforturile de ani de zile pentru integrarea în Uniunea Europeană par să fie anulate prin măsurile iresponsabile ale unei guvernări venale, iar "o acțiune conjugată pusă la cale în laboratoarele tenebroase ale PSD pare să lucreze la scoaterea României din UE".

"O țară întreagă a contribuit, prin sacrificii enorme, la construirea unui proiect de țară care să asigure viitorul acestei nații. Toți am strâns din dinți după Revoluție, ne-am cârpit orgoliile și ne-am țesut mândria pentru a încăpea în haina nouă a vremurilor europene. Ne-am câștigat cu greu locul la masa UE, în ciuda tuturor provocărilor venite din Est. Dar am răzbit tocmai pentru că am jucat pe aceeași carte. Acum, coaliția toxică ne năruie toate visurile. O acțiune conjugată pusă la cale în laboratoarele tenebroase ale PSD pare să lucreze la scoaterea României din UE", afirmă liderul PMP.

El afirmă că eminența cenușie de la Palatul Victoria, numit Darius Vâlcov, având mandatul lui Dragnea, încearcă să redirecționeze România spre zonele gri ale regimurilor autarhice și, într-o aventură fără precedent, frânează accesarea de fonduri europene, încercând să obțină bani negri de pe alte piețe într-un efort disperat de a evita regulile și normele impuse de Uniunea Europeană.

"Deși avem la dispoziție zeci de miliarde de euro de la UE pentru dezvoltarea României, Vâlcov spune că e mai ușor să construim spitale și autostrăzi cu bani neînregistrați și necontrolați. De ce? Pentru că nu pot comisiona fondurile europene, iar șpaga are rolul ei în toată această economie construită cu mare talent. Așa s-a ajuns la situația fără precedent ca propriul comisar european să fie hulit în partidul care l-a lansat, deoarece încearcă să aducă bani în România. Dragnea, prin hienele lui, Vâlcov și Ștefănescu, a pornit o campanie murdară împotriva Corinei Crețu, comisar european, cu intenția clară de a denigra instituțiile UE", consideră președintele PMP.

Potrivit acestuia, catastrofa PSD s-a extins chiar în propriul partid, unde orice voce exprimată pe contrasens este eliminată din start, iar cei care au încercat să salveze măcar aparențele au fost aruncați peste bord, făcând referire la excluderea din PSD a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu.

"Un organism defect, care respinge orice formă de autoreglare. Dacă mai lăsăm mult acest guvern, acest partid, să experimenteze pe pielea noastră, să nu ne mirăm că ne vom trezi, peste noapte, aruncați peste bord, într-o aventură extrem de periculoasă. Aviz prietenilor noștri din opoziție! Încă mai putem salva România!", adaugă Tomac.