Adrian Țuțuianu, proaspăt exclus din PSD, a declarat că decizia Comitetului Executiv este o mare greșeală și că timpul va arăta dacă contestatarii lui Dragnea au avut dreptate sau nu. El a mai spus că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită și că s-a ajuns la situația în care delictul de opinie este sancționat.

Adrian TutuianuFoto: Agerpres

”Este o greșeală majoră și cred că decizia de astăzi nu face decât să arate că în PSD este sancționat delictul de opinie. (...) Vreau să vă spun că nu mi-am propus niciodată să ascund anumite lucruri care nu merg. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită. Acest vot nu înseamnă că cei care au pierdut nu au avut dreptate, rămâne ca timpul să decidă dacă am avut dreptate”, a spus Țuțuianu la finalul ședinței CEX în care s-a decis excluderea sa din partid și a secretarului general Marian Neacșu.

El a mai spus că, ironic, decizia vine la fix 20 de ani de la înscrierea sa în PSD.

Țuțuianu a mai precizat că se va consulta cu colegii din organizația Dâmbovița pentru a vedea ce rămâne de făcut în privința contestării deciziei CEX.

"Sunt căile statutare - Comisia de etică, Congres şi căile juridice. Mă voi consulta cu colegii de la PSD Dâmboviţa şi voi decide ce avem de făcut în continuare. Două lucruri vreau să fie clare - a vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit acţiuni împotriva partidului", a mai spus Țuțuianu.