CEx al PSD se va desfășura, luni, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, ședință în care social-democrații vor aborda teme politice precum și propunerile pentru ASF și CNA, posibil și situațiile vicepreședinților Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea, au declarat surse politice pentru Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Social-democratul Florin Iordache a confirmat sâmbătă, pentru Agerpres, că ședinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12.00. Reuniunea va avea loc la Parlament, la sala grupului parlamentar al PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în această ședință a CEx al partidului nu vor fi discuții despre remanierea guvernamentală, ci despre propunerile pentru ASF și CNA.

„CEX-ul de săptămâna viitoare, care nu are ca obiectiv remanierea, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF și CNA”, a declarat, vineri, la Parlament, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se va discuta și despre sancțiuni la adresa unor lideri ai partidului, Dragnea a răspuns: „Este vineri și vă rog frumos, chiar nu vreau să îmi stric weekend-ul să comentez toate prostiile și toate invențiile pe care le spun unii pe la televizor și pe diverse site-uri. Consider că zvonurile care nu au nicio bază reală sunt niște prostii”.

Chestionat dacă este o prostie și faptul că vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a invocat dorința unor lideri județeni de excludere din partid a lui Adrian Țuțuianu, Dragnea a replicat: „Nu am spus asta”.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a spus, joi, că unii președinți de organizații județene cer „vehement” excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu pentru „declarații nelalocul lor”.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri, că nu știe când va fi ședința Comitetului Executiv al PSD, însă dacă va avea loc luni sau miercuri, ea va lipsi pentru că va fi într-o delegație la Madrid. Edilul spune că nu pleacă intenționat pentru a lipsi de la CEx.