Liderul PSD Pitești, Cristian Gentea, este dezamăgit că nu poate ajunge la președintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu, că, deși salariile au crescut, „omul nu rămâne cu nimic în buzunar”, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Liderul PSD Pitești, Cristian Gentea, a declarat vineri că a fost demarată o analiză la nivelul organizațiilor din localitate după prezența slabă de la referendum, acesta fiind de părere că „lumea este foarte dezamăgită”.

“Am vrut să trag un semnal de alarmă pe marginea prezenței la referendum. Am început să fac o analiză în toate organizațiile mele. Lumea este foarte dezamăgită. Au crescut salariile, pensiile, s-au făcut lucruri bune. Dar au crescut și prețurile în ritm egal. Nu rămâne omul cu nimic în buzunar. Văd și tot circul la televizor. De aceea nu a venit lumea la referendum. Noi la Argeș nu facem nimic”, a declarat Gentea.

Liderul social democrat din Pitești mai spune că nu are acces la Liviu Dragnea, pentru a-i spune care sunt problemele în teritoriu.

„Cu domnul Dragnea, problema e că nu suntem băgați în seamă. Nu prea putem să-i spunem personal problemele pentru că nu avem acces la dânsul”, a mai spus Cristian Gentea.