Fostul premier Petre Roman a fost abordat de un protestatar, Marian Moroşanu ("Ceauşescu"), la ieşirea din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti, manifestantul cerându-i explicaţii referitor la dosarul Mineriadei, potrivit Mediafax.

Petre RomanFoto: AGERPRES

"Şi cu acel dosar al Mineriadei, ce spuneţi, o să răspundeţi pentru acele fapte? Nu vă pare rău pentru ce aţi făcut cât aţi fost prim-ministru?", l-a întrebat protestatarul.

"Eu să răspund?! Hai, mă, băiete, lasă-mă”, i-a replicat Petre Roman. "Totuşi, o să răspundeţi penal pentru acele fapte, că meritaţi să ajungeţi la puşcărie şi o să ajungeţi”, i-a răspuns manifestantul.

Şi preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, a fost urmărit pe stradă duminică, în timp ce îşi plimba câinele, de un bărbat. El l-a acuzat că este o slugă a lui Liviu Dragnea, Barbu răspunzând că România nu poate fi schimbată prin mitocănie.

La sfârșitul lunii septembrie, şi preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a fost urmărit până acasă de un grup de protestatari, printre care Cristian Dide şi Marian Moroşanu ("Ceauşescu"), care i-au reproşat că a devenit "antecamera PSD".