Președintele PSD Liviu Dragnea a acuzat faptul că partenerul de la guvernare, ALDE, îl susține pe ministrul Tudorel Toader, inventând astfel o problemă ce trebuie rezolvată.

Dragnea si TariceanuFoto: Agerpres

”Noi nu am avut o discuție în partid despre Tudorel Toader, deci nu a fost un subiect”, a spus liderul PSD acuzând că ”a apărut din senin, din partea colegilor de la ALDE, susținerea lui Tudorel Toader și ideea că trebuie susținut”, a spus liderul PSD.

”Am rămas mirați” și ”am avut rugămintea să nu devină un subiect”, a continuat Dragnea, adăugând că ”nu ne-au ascultat, au revenit discuțiile”.

”Nu aș fi vrut să avem această discuție în Guvern. Deci, îmi pare rău că s-a inventat o problemă care nu era, pe care trebuie să o rezolvăm”, a mai spus președintele PSD.

Tăriceanu a respins, marți seara, informațiile că nu l-ar mai susține pe ministrul justiției: „Nu știu de unde a apărut (informația că nu-l mai susțin-n.r.), pe mine mă surprinde. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere. Am declarat că ministrul Toader se bucură de susținerea noastră. Nu știu de unde a apărut această informație, o dezmint categoric”.