Biroul Permanent Național al PSD se reunește la Palatul Parlamentului, de la ora 10:30.

Liviu DragneaFoto: Hotnews

UPDATE 10:55 Viorica Dăncilă a declarat că se va realiza o remaniere guvernamentală și că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniștrilor din cabinetul său.

„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a spus Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a venit la Parlament împreună cu șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan.

Oprișan a declarat, înaintea ședinței, că organizația PSD Vrancea nu-și dorește niciun portofoliu în cabinetul condus de Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă vicepremierul Paul Stănescu a comunicat bine din funcția pe care o deține, Oprișan a răspuns: "Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru" (sursa - Agerpres)

Chestionat cum comentează zvonurile legate de numirea Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării, post ocupat în prezent de Paul Stănescu, Marian Oprișan a răspuns: „Este un om foarte determinat, este un manager foarte bun și după părerea mea poate comunica din orice poziție”.