Liviu Dragnea a refuzat să comenteze foarte mult înregistrarea difuzată marți în care Adrian Țuțuianu spune că PSD e „un partid de maimuțe”, precizând că „genul ăsta de subiecte le vom discuta în partid”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Când se înregistrează unii pe alții așa pățesc, se dau unii pe alții în presă”, a spus Dragnea, la întrebările ziariștilor, subliniind că nu are cum să „împărtășească asemenea limbaj”.

„Genul ăsta de subiecte le vom discuta în partid. Dacă după CEX nu s-a înțeles că baza partidului cere tuturor membrilor să se ocupe de ce a promis acest partid în campanie înseamnă că fac o mare greșeală”, a mai spus el.

Comentariile sale vin după ce România TV a publicat marți seara o înregistrare în care Adrian Țuțuianu spune că PSD e "un partid de maimuțe", deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh. În replică senatorul PSD a spus, la același post de televiziune, că afirmațiile au fost scoase din context.

De asemenea, potrivit sursei citate, Țuțuianu a prezentat un sondaj în care Klaus Iohannis ar câștiga alegerile prezidențiale, în turul doi, în fața unor potențiali candidați precum Liviu Dragnea, Gabriela Firea sau Călin Popescu Tăriceanu.