Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marți că nu se teme de o posibilă remaniere guvernamentală, deoarece îi este teamă numai de Dumnezeu, relatează Mediafax.

Petre DaeaFoto: Agerpres

„Dumneavoastră, sigur, mă încercați să vedeți unde îmi este teamă mie. Da, mie mi-e teamă numai de Dumnezeu”, a declarat marți Petre Daea, la întrebarea referitoare la o posibilă remaniere guvernamentală în cazul său.

Ministrul Agriculturii a fost prezent marți la repornirea stației de pompare a apei Jilava, care nu a mai funcționat de 12 ani. Potrivit oficialului, proiectul a fost demarat în luna februarie, cu o valoare a investiției de 1,3 milioane de lei. Stația urmează să deservească aproximativ 10.000 de hectare în județele Ilfov, Giurgiu și Călărași.

În 21 septembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, că după referendum va mai fi o ședință Comitetului Executiv Național PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern. Liderul PSD a precizat că nu mai poate comunica în numele miniștrilor care nu știu să o facă.