Vicepreședintele liberal Gigel Știrbu afirmă că nu i se pare corect ca europarlamentarii PNL să voteze în PE o rezoluție care să sancționeze România pentru ”că noi, înainte de a fi europeni, suntem români și orice ar face ceilalți, noi vom avea grijă de spiritul nostru.”

HotNews.roFoto: Hotnews

”Au apărut în spațiul public foarte multe discuții referitoare la o sancțiune din partea Uniunii Europene prin care României să i se restricționeze accesul la fondurile europene. Punctul meu de vedere, ca vicepreședinte al Partidului Național Liberal este că nu mi se pare corect ca PNL și europarlamentarii PNL să voteze o astfel de rezoluție, pentru că noi, înainte de a fi europeni, suntem români și orice ar face ceilalți, noi vom avea grijă de spiritul nostru”, scrie Știrbu pe Facebook.

”PNL este singurul partid "național" din România, iar eu, Gigel Știrbu, ca parlamentar național, nu voi accepta ca PNL să fie parte a unei înțelegeri prin care țara noastră să piardă fondurile europene. În Biroul Executiv al PNL, de astăzi, voi propune o discuție pe această temă”, adaugă vixepreședintele liberal.