​Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a transmis, marți, unor membri din cadrul Comisiei de Apărare că le-ar dori ca în familie să aibă o femeie care să fie implicată într-o agresiune, făcând o paralelă cu incidentul în care o femeie jandarm a fost lovită la protestul din 10 august.

HotNews.roFoto: Hotnews

Senatorul Șerban Nicolae a participat, marți, la audierea din Comisia de Apărare din Senat în cardrul căreia au fost audiați Ionuț Sindile, șeful Jandarmeriei Române, Laurențiu Cazan, șeful Jandarmeriei București, ministrul de Interne Carmen Dan și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru cu privire la incidentele din data de 10 august din Piața Victoriei.

Potrivit Mediafax, în momentul în care responsabilii din Jandarmeriei au fost întrebați cu privire la informația pe care purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a transmis-o mass-media conform căreia o femeie jandarm s-a ales cu coloana vertebrală fracturată în urma unei agresiuni în care a fost implicată, vinovați fiind mai mulți protestatari furioși, senatorul Șerban Nicolae le-a transmis colegilor din comisie, membrii ai opoziției că le dorește în familie o femeie care să fie agresată, pentru a vedea că de fapt nu informația transmisă este problema esențială.

"Putem să dăm cu pumnii și picioarele într-o femeie în uniformă, important este dacă nu cumva a mințit purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei când a vorbit de fractură de coloană. News-ul a fost fake, loviturile însă au fost pe bune și v-aș dori să aveți o persoană de sex feminin în familie să fie implicată, să fie victimă și așa să vedeți dacă sunteți atât de relaxați și preocupați dacă nu cumva se transmit informații false", le-a transmis Șerban Nicolae senatorilor din comisie.

Reprezentanții Jandarmeriei audiați în comisie au declarat că informația pe care purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a transmis-o în seara de 10 august, după incidentul în care a fost implicată femeia jandarm, s-a bazat pe un diagnostic primar pus de către medici.