Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea se întâlnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. După ședința conducerii partidului, Liviu Dragnea însoțit de premier a mers la grupul PSD din Senat. Întâlnirea are loc după ce, în ședința CEX contestatarii președintelui PSD au fost înfrânți iar în cursul zilei de luni urmeză să fie votată legea off shore.

Foto:

Premierul Dăncilă, alături de Liviu Dragnea, urmează să se întâlnească și cu deputații PSD.

De altfel, liderii social-democrați s-au reunit luni în ședința Biroului Permanent Național după o pauză de mai multe luni. La finalul ședinței Dragnea a anunțat înființarea unui grup care va urmării aplicarea programului de guvernare.

"Acest grup va verifica în mod constant şi va informa periodic BPN şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament în realizarea programului de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întâlnirea cu parlamentarii are loc în contextul în care, înaintea ședinței Comitetului Executiv, contestatrii președintelui PSD au declarat public că există nemulțumiri la nivelul grupurilor parlamentare ale PSD și că există riscul pierderii majorității parlamentare.