​Ministerul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, că "discuțiile" avute cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, au fost constructive, iar avizele de la ministerul Justiției există.

Eugen TeodoroviciFoto: Agerpres

"Au fost constructive aceste discuţii dintre noi. Suntem doi colegi din acelaşi cabinet, ne înţelegem destul de bine şi avizele de la ministerul Justiţiei există. (...) Nu cred că e normal ca un om politic să fie vreodată mulţumit, mai ales un ministru, de ceea ce face. Dacă eşti mulţumit de ceea ce faci înseamnă că nu ai ce să cauţi în acea poziţie. Nu, oricât aş face de mult voi fi tot timpul nemulţumit pentru că ţara asta are nevoie de multe", a declarat, citat de Mediafax, Eugen Teodorovici, la Universitatea Politehnica.

Contrele dintre Eugen Teodorovici și Tudorel Toader au pornit după ce ministrul Finanțelor s-a arătat dezamăgit de faptul că a primit multe observaţii de la Ministerul Justiţiei privind proiectul legat de Fondul Suveran de Investiţii şi cel de modificarea Legii Insolvenţei, precizând că nu are aviz de la instituția condusă de Tudorel Toader pentru proiectul de modificare a Legii insolvenţei.

El a declarat că începe chiar să creadă că este o încercare de fugă de asumare a unor decizii. Ulterior, ministrul Justiției a reacționat, declarând că Teodorovici probabil s-a gândit la altceva sau altcineva, pentru că afirmaţiile lui nu au acoperire faptică, iar avizele există.