​ Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD, a declarat luni, înainte de ședința Biroului Permanent Național al PSD, că este nevoie de verificarea surselor de finanțare ale mișcării #rezist și dacă se pune problema consumului sau traficului de droguri printre membrii organizației.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Atacul fără precedent pe care l-au avut unele persoane asupra președintelui CCR. Într-un stat de drept, președintele CCR trebuie să se bucure de protecția statului. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar sunt inacceptabile. Procurorul General al României avea obligația să reacționeze la fel de prompt precum au fost alte situații care i-au fost mai convenabile", a declarat vicepreședintele PSD și fost ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu.

Totodată, acesta spune că e nevoie de verificarea modului în care este finanțată mișcarea #rezist. "Parchetul General să verifice sursele de finanțare ale mișcării #rezist, că Parchetul General și DIICOT să analizeze în ce măsură acești membri ai acestei mișcări se fac vinovați de consum și eventual trafic de droguri", a mai spus Țuțuianu.

Un filmuleț postat pe Facebook îi arată pe câțiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide și Marian "Ceaușescu", apostrofându-l pe Valer Dorneanu, președintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii și au mers cu el până acasă. Incidentul a avut loc la doar câteva ore după ce Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecții din cadrul festivalului internațional iMapp, organizat de Primăria Capitalei. (Sursa:Mediafax)