Liviu Dragnea a purtat discuții în biroul său din Parlament, cu mai mulți lideri PSD, înaintea Comitetului Executiv Național de vineri, convocat în urma apariției unei scrisori prin care i se solicită demisia președintelui partidului., informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Președintele PSD, Liviu Dragnea a discutat în biroul său de la Camera Deputaților cu liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, dar și cu consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, discuțiile au avut loc în urma apariției unei scrisori semnată de mai mulți lideri PSD, prin care i se solicită demisia lui Liviu Dragnea. Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu. După apariția scrisorii, PSD a anunțat convocarea Comitetului Executiv Național, vineri, de la ora 12:30.