​​Cu o zi înaintea confruntării decisive din PSD, fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o nouă fotografie în care apare Liviu Dragnea alături de fostul șef al SRI, George Maior, fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, și fostul vicepremier Gabriel Oprea. „Pentru membrii CEx al PSD - pentru toți cei care încă îl susțin pe Dragnea! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării și imposturii”, scrie Ponta, pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-si apere colegii ! Mereu și-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalți! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Țuțuianu, Stănescu, Ciolacu, Mocioalcă, Neacșu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manșa unui pilot nebun și disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, este mesajul fostului premier.

În imagine pe mâna Laurei Codruța Kovesi apare o bandă roșie ce pare a fi un bandaj kinesiologic, folosit în special de sportivi.