​Înscris în cursa internă pentru europarlamentare, fostul președinte PNL, Crin Antonescu, susține că nu a avut vreo pretenție în privința locului său pe lista la scrutunul de anul viitor. De asemenea, Antonescu a declarat, într-o intervenție la Antena 3, că a decis să intre în cursă pentru că îl interesează ce se va întâmpla în Parlamentul European, iar lideri ai PNL au susținut că îl doresc pe listă.

Crin AntonescuFoto: HotNews / Dan Popescu

„Tematica, agenda, interesul pentru ce se va întâmpla în Parlamentul European sunt foarte mari și sunt o temă de maxim interes. Pe de altă parte, lideri PNL au spus că și-ar dori ca printre reprezentanții în Parlamentul European să mă număr si eu”, a spus Antonescu, întrebat de ce a decis să revină în politică.

Întrebat dacă va deschide lista PNL pentru europarlamentare, el a spus nu și-a „însoțit” candidatura cu „vreo condiționare, pretenție”

„Am depus acest proiect de candidatură, urmând ca partidul să decidă. Categoric, nu am însoțit candidatura mea cu vreo condiționare, pretenție. Cum va socoti partidul că e mai bine”, a spus fosul lider PNL.