Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu, spune că nu este o perioadă foarte fericită pentru PSD. ”Avem o problemă de natură internă, pe care doar în interior putem să o rezolvăm. (...) dușmanii partidului nu sunt în interior, ci în exterior”, a declarat acesta, citat de Mediafax.

Daniel Suciu (PSD)Foto: cdep.ro

Suciu a spus, vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, că PSD are o problemă de natură internă care ar trebui discutată într-un Comitet Executiv Național.

Întrebat despre așa-zisa scrisoare semnată de 20 de lideri de organizații PSD care ar cere retragerea sprijinului lui Liviu Dragnea, Suciu a răspuns că nu a văzut scrisoarea respectivă și nu se știe de cine e semnată.

“Scrisoarea despre care se vorbește nu am văzut-o. Nu am văzut cine este semnatar, dacă este cineva semnatar... Am fost la întâlnirea cu conducerea partidului și am discutat despre organizarea noastră, despre ceea ce avem de făcut în susținerea referendumului. Ceea ce citesc din afară nu are nicio legătură cu ceea ce era înăuntru. Cert este că nu este o perioadă foarte fericită, nu ne putem ascunde după deget să spunem că nu ne afectează aceste poziționări adverse din partea personalităților din Partidul Social Democrat. Noi, cei de la Bistrița, nu ne dorim să punem paie pe foc și sunt convins că așa cum se întâmplă de foarte multe ori, acest partid are suficiente resurse și suficientă înțelepciune să depășească momentele grele. A mai depășit momente grele - am pierdut de două ori alegerile prezidențiale și se părea că este un capăt de drum. Acum avem o problemă de natură internă pe care doar în interior putem să o rezolvăm. Vom îndemna întotdeauna la calm și la înțelepciune pentru că dușmanii partidului nu sunt în interior, ci în exterior. Este nevoie de un Comitet Executiv pentru a discuta problemele”, a declarat Daniel Suciu.